Zombis játékok

2013.03.10. 11:19

Az igazán szórakoztató zombis játékok az online játékok közül kerülnek ki. Ez fura vagy nem, de tényként lehet kezelni azt, hogy a pc-s játékok között nem nagyon találni kiemelkedő darabokat. Persze ezt mindenképp a helyén kell kezelni. Illetve a játékokat, mert egy online zombis játék sohasem lesz olyan szinten kidolgozva mint egy pc-s társa.

Online zombis játékok Vs. Offline zombis játékok

zombis játékokHogy miért, erre egyszerű válaszokat adni. Először is az online zombis játékokat, általában 1-2 fős "csapatok" készítik, míg az offline változatait sokszor 20-30 fős fejlesztőgárda programozza. Az online változata ezeknek a játékoknak általában hobbiból készül, így nem is várhatunk olyan szintű szakmai tudást a fejlesztőktől mint nagy játék kiadók alkalmazottainál.

Mert igen, az offline zombis játékok fejlesztői mindig hivatásként fejlesztenek. És súlyos összegeket keresnek a munkájukkal. De akkor miért is éri meg jobban online zombis játékokkal játszani?

A válasz igen egyszerű és a fent leírtakból ki is derül hamar. Mivel az offline változatokat nagy stúdiók készítik, tetemes befektetett munkával és pénzzel, értelemszerű, hogy ezt a pénzt szeretnék viszont is látni, ezért ezeket a zombis játékokat pénzért árulják. Míg az offline változatokért fizetnünk nem kell, mert a bennük elhelyezett reklámok bevételei térítik meg a fejlesztőknek a jóval kisebb befektetett munkát.

Szóval tömören összefoglalva, ha ingyen szeretnénk jót játszani és a zombis játékok a kedvenceink akkor az ingyenes online játékokat ne hagyjuk figyelmen kívül.

A bejegyzés trackback címe:

https://zombisjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr725124888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása