head.pngAdott egy vagy több fej nélküli zombi aki tehetetlenül áll a pályán és adott egy amelyiknek az a szerencsés helyzete van, hogy fejet is kapott!:) A játékban a lényeg, hogy a fej nélküli zombikhoz eldobjuk a fejünket, amit elkapva a nyakára illeszt. A pályán itt ott, légvonalban agyak is vannak, ezeket is össze kell szednünk a dobásunkkal, mert ugye mit ér egy fej agy nélkül? Eléggé elborult, de jó zombis játék ez.

Zombis játékok

2013.03.10. 11:19

Az igazán szórakoztató zombis játékok az online játékok közül kerülnek ki. Ez fura vagy nem, de tényként lehet kezelni azt, hogy a pc-s játékok között nem nagyon találni kiemelkedő darabokat. Persze ezt mindenképp a helyén kell kezelni. Illetve a játékokat, mert egy online zombis játék sohasem lesz olyan szinten kidolgozva mint egy pc-s társa.

Day of the Zombie

2013.03.08. 09:44

A zombi szó hallatán a sokat látott (mármint sok George A. Romero által rendezett filmet látott) egyszeri halandónak általában földből kikelő, erőteljesen rothadó, csupán alapvető ösztönökkel rendelkező, cammogó figura képe jelenik meg, ám magának a szónak van egyfajta mögöttes tartalma is. Egyrészt a zombi-lét visszavezethető egészen a középkorig, amikor a kevésbé felvilágosultak hittek a holtak lelkének feltámadásában, azonkívül szoros kapcsolatban áll a vudu hittel is, mely szerint egy mágus vagy pap holtakat élesztett fel és vont uralma alá. Mivel ezek a „lények” nem rendelkeznek különösebb önálló tudattal és vakon engedelmeskednek a felettes hatalomnak, a fogalomnak (anélkül, hogy bármiféle társadalomkritikát mondanék, de) van némi vonatkozása akár a mai kor emberére is.

Dishonored zombis játék

2013.03.02. 08:38

A bálnaolaj éppen csak kifogyott a lámpából, alig valamivel éjfél után. Az utcán katonák lézengtek, és a csendet nem törte meg más, csak az elektromos falak alig hallható zümmögése. Ugyanolyannak tűnt ez az este is, mint a többi, mióta szeretett királynőnket kegyetlenül megölték. Ám ezúttal a csatornákból nem csak a pestist terjesztő patkányok hada és a félelem kúszott fel a felszínre, nem! Ez volt az első este, amikor a sötétségben fogant maszkos ember lecsapott. De nem az utolsó...
A Dishonored nem játék. Annál sokkal több. Interaktív filmélmény, alternatív valóságábrázolás, művészi alkotás. Figyelmeztetnem kell mindenkit: ha egyszer belekezdesz a játékba, lehetetlen lesz megállni. Az első pillanattól az utolsóig magába szippant a Dishonored világa. Ahhoz, hogy ezt elérjék, a készítők nem féltek olyan klasszikusokhoz nyúlni, mint a Half-Life vagy a Thief, de mivel jótól lopni nem szégyen, ezt kifejezetten az érdemükhöz írhatjuk! Ami a legjobb az egészben, hogy egy percig sem fogjuk koppintásnak érezni a játék egyetlen elemét sem. Az Arkane Studios boszorkánykonyhájában játéktörténeti klasszikust főztek.

Dishonored

Zombie dolls

2013.02.21. 11:57

Verj vissza egy masszív zombi támadást!:) Ezek a bestiák az agyadból akarnak falatozni. A játék indításkor egy tutoriállal elmagyarázza a használatát, szóval nem lesz vele gond! Jó gyilkolászást!